2010. március 10.
Gerbeaud Ház

Budapest Bank Startupverseny

Nevezz be a Budapest Bank Startupversenyre ! A Web 2.0 Symposium-Barcamp Budapest konferencián egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt előadhatod projektedet 10 percben, ha bekerülsz a legjobb hat közé. Előadásod után nyilvánosság előtt a zsűri értékeli a vállalkozásodat. Az első három helyezett a vállalkozását elősegítő értékes díjakban részesül.

Update: A nevezési határidő lezárult. Nem fogadunk több pályázatot!

Alakítsd te a konferencia programját!

A BarCamp egy a felhasználók által létrehozott nemzetközi konferencia – nyitott, műhelyi esemény amit a résztvevők alkotnak – gyakran fokuszál a korai webes applikációkra. A BarCamp szervezett „ evangéliumot hirdető” főleg a neten keresztül, a Web 2.0 eszközeit használja a működéshez.

A Web 2.0 Symposium: BarCamp Budapest konferenciára bárki jelentkezhet előadást tartani is, feltéve ha beregisztrál a konferenciára és elküldi a szervezőknek az önéletrajzát, fényképét, előadásának címét és az előadása szinopszisát. Nem csak előadástartás miatt lehet jelentkezni, hanem az is elég, ha valaki egy problémát akar felvetni, amit az ott kialakult közönséggel szeretne megvitatni.

Szabályok: 1. Ne tarts cégbemutatót. 2. Max 20 perced van kérdésekkel együtt. 3. Jegyet kell venned a konferenciára. 4. A prezentációdat megnézzük a konferencia előtt.

Update: Elfogytak a helyek, nem tudunk több előadást befogadni!

Kiemelt előadóink:

Mike Butchert, a TechCrunch Europe főszerkesztőjét a Ringier Kiadó hozta el a BarCamp Budapestre

Mike Butcher
Editor
TechCrunch Europe, UK
Chris Mattheisen
elnök-vezérigazgató
Magyar Telekom Nyrt.

Miután jelentkeztél a konferenciára, regisztrálj be a Web 2.0 Symposiumra létrehozott közösségi oldalunkra. Itt már a rendezvény előtt bekapcsolódhatsz a téged érdeklő témákkal kapcsolatos beszélgetésekbe valamint megismerkedhetsz a többi résztvevővel és előadóval. Mi segítünk, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a rendezvényből.

A BarCamp története

Az első konferencia Palo Alto-ban volt Californiában 2005 agusztus 19-21 között. Kevesebb mint egy hét alatt lett megrendezve, amin kevesebb mint 200-an vettek részt. Azóta a BarCamp több mint 350 városban lett megrendezve a világ minden táján. Budapesten először 2009 március 3-án az Agria Produkció szervezésében.

Ha kiállítani szeretne a konferencián vagy a kiadványban való hirdetési lehetőségek érdeklik, akkor itt informálódhat!

Lásd még

IV. Web 2.0 Symposium

III. Web 2.0 Symposium

II. Web 2.0 Symposium

Web 2.0 Symposium

A Web 2.0 Symposiumon már biztosan ott lesz:

Abaqoos, AbaSys Bt., AdTaily.com, Alberlet.hu Kft, BigFish Internet-technológiai Kft, BIN Kommunikáció Kft, BLOGTER.COM Nemzetközi Kft., Budapest Bank, Carnation, Canecom, Daróczi Consulting Bt., Dream Interactive Kft., Ergon Design Kft., Ericsson Magyarország Kft., ETARGET, Etterem.hu, Genio Studio Kft.,Graphisoft, Gravity R&D Kft, GMedia, Hekate s.r.o., Hírek Média Kft, Hörmann Hungária Kft., HVG, HVG Online Zrt, Index zrt, Innofeed Kft., Iwiw Kft, LogMeIn Kft., Kirowski Zrt., Magyar Telekom, Maptimer.com, Microsoft Magyarország Kft, Mimox Kft., moly.hu, Next Wave Research Kft., nol.hu, Onlinemarketing.hu Kft., Origo Zrt., Peer Applications Kft, POLYGON Informatikai Kft, PortfoLion Zrt., Privy Council Communications Kft., Prokomm Magyarország Tanácsadó Kft., Raygun Kft., Ringier Kiadó, REDMARK Kft., Sakkom Interaktív Kft., Sanoma Budapest Zrt., Skawa Kft., Smart Staff Kft., Szamovár Webes Kft., TechCrunch Europe, TV.VIDEO.NET Kft., TV2, Turulcsirip, Ustream Inc., UPC Magyarország, WebLib Kft, Web and Use - User and Usability Research Group, WebSEO Kft., Widgami Kft, Voxinfo Kft, YUEPP Kft., Z+ Zrt.